Valitse sivu

Toimitusehdot

Yleistä

VKova Goalien verkkokaupoissa myydään jääkiekkoon liittyviä tuotteita. Tuotteet myy Kova Goalie Oy (y-tunnus 2877791-1). Tuotteita myydään yksityishenkilöille EU:n alueella. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja sisältävät alv:n 24%.

Toimitusaika ja toimitustapa

Tilauksen toimitusaika on Suomessa yleensä 2 – 5 arkipäivää, Postin kautta lähetetyissä pienissä tuotteissa 2-8 arkipäivää. Verkkokaupasta tilattavien custom tuotteiden toimitusaika on 1-3 viikkoa. Mikäli toimitusaika on tätä pidempi, otamme yhteyttä tilaajaan. Ulkomaille toimitusaika on pidempi.

Tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen.

Tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupasta osoitteesta www.varusteverstas.fi.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Samat ehdot koskevat myös muuta kautta (esim. sähköposti, puhelin, tai Facebook) tehtyjä tilauksia.

Saatavuus

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme voi vaihdella. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa ennakkoon verkkopankin välityksellä, luottokortilla, Paypalilla tai laskulla. Kansainväliset tilaukset on maksettava joko luottokortilla tai Paypalilla.

Maksunvällityspalvelun tarjoaa Klarna

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Toimituskulut määräytyvät toimituspaikan ja tilauksen koon mukaan.

Peruutusoikeus ja palautukset

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteisiin 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin missä se toimitettiin.

Palautuksista on aina sovittava etukäteen Kova Goalien kanssa. Jos palautus ei ole toimitettavissa tavanomaisin tavoin postitse tai Matkahuollon kautta, vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista asiakas, ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai verkkokaupan toiminnasta johtuva virhe.

Kansainväliset palautukset: asiakas vastaa aina kaikista palautuksesta aiheutuvista kustannuksista ja riskeistä, myös siinä tapauksessa että lähetys katoaa.

Postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella toimitettuja palautuksia ei lunasteta.

Poikkeukset peruutusoikeudesta

Osalla tuotteista ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta Asiakkaan hyväksyttyä tilauksen. Rajoitus perustuu kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:ään.

Voimassaolo

Nämä sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Kova Goalie sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.